Minden 25.000 forintot meghaladó rendelés kiszállítása Magyarországra ingyenes!

Minden 25.000 forintot meghaladó rendelés kiszállítása Magyarországra ingyenes!
Kereső

Gyártó
Kategória
Termék ára
Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4
Lenovo ThinkPad T470s

Vállalati használatra előkészített. És még sok másra.A könnyű és vékony kialakítású ThinkPad T470s készüléket úgy terveztük, hogy szinte bárhol segíthessen Önnek produktívabban intézni üzleti teendőit. Ez a nagyteljesítményű processzorral és operációs rendszerrel ellátott, masszív kialakítású laptop szinte egész napon át kitartó akkumulátorral, valamint bőséges tárhellyel és RAM memóriával rendelkezik. A 14"-os képátlójú, FHD felbontású kijelzőnek, a sztereó hangszóróknak, valamint a nagyfelbontású webkamerának köszönhetően utazás közben a kikapcsolódásban is segíthet. Mindezekhez társul a legendás ThinkPad-megbízhatóság és -támogatás.
Ár: 279 990 Huf
220 465 Huf + Áfa
Lenovo Thinkpad T470S Ultrabook

Vállalati használatra előkészített. És még sok másra.

A könnyű és vékony kialakítású ThinkPad T470s készüléket úgy terveztük, hogy szinte bárhol segíthessen Önnek produktívabban intézni üzleti teendőit. Ez a nagyteljesítményű processzorral és operációs rendszerrel ellátott, masszív kialakítású laptop szinte egész napon át kitartó akkumulátorral, valamint bőséges tárhellyel és RAM memóriával rendelkezik. A 14"-os képátlójú, FHD felbontású kijelzőnek, a sztereó hangszóróknak, valamint a nagyfelbontású webkamerának köszönhetően utazás közben a kikapcsolódásban is segíthet. Mindezekhez társul a legendás ThinkPad-megbízhatóság és -támogatás.


Ár: 299 990 Huf
236 213 Huf + Áfa
HP ZBook 15u G3 hordozható munkaállomás

Ár: 329 990 Huf
259 835 Huf + Áfa
HP Spectre x360 - 13-ac003no

Ár: 369 990 Huf
291 331 Huf + Áfa
Lenovo Thinkpad T470P Fullos Konfig!

Ha számít a jó ár


ThinkPad T470p laptopGet to know Windows 10

Lenovo ThinkPad T470p


Élvezze a napját. És az éjszakáját is.A ThinkPad T470p nagyvállalati szintű teljesítményt kínál vállalkozásbarát áron. Ez a készülék a gyors működést nyújtó processzor, a remek grafikus vezérlő, valamint az egy töltéssel szinte egész napon át üzemelő akkumulátor mellett számos egyéb könnyen használható és könnyen kezelhető produktivitásfokozó jellemzővel rendelkezik. Ehhez a katonai specifikációjú (MILSPEC) követelményeknek megfelelően masszív kialakítású, a legendás ThinkPad-megbízhatóságot magában hordozó, 14"-os képátlójú laptophoz globális támogatást kínálunk.
Ár: 370 000 Huf
291 339 Huf + Áfa
LENOVO ThinkPad Yoga 370

jó áron


LENOVO ThinkPad Yoga 370


  


Amikor a modern dizájn a 360°-os gondolkodásmóddal találkozik


A nagy teljesítmény, az erős akkumulátor és a könnyű hordozhatóság egyvelegét kínáló stílusos, mégis tartós ThinkPad Yoga 370 laptoppal bárhol dolgozhat és/vagy játszhat. A készüléket különféle módokon lehet használni: laptopként, táblagépként, és a kettő között szinte bármiként. Időtakarékos megoldást kínál, hiszen közvetlenül a képernyőre írhat és rajzolhat, vagy adott esetben közvetlenül a képernyőn kiemelheti a kihangsúlyozni kívánt tartalmat. Élvezze, ahogyan a grafikus anyagai, a prezentációi és a filmjei életre kelnek az élénk színvilágot kínáló, 13,3"-es kijelzőn. Ha pedig nyugalomra vágyik, akkor jusson eszébe, hogy a Yoga 370 akkumulátora egész nap kitart töltés nélkül, valamint, hogy a Yoga 370 laptophoz globálisan érvényesíthető szavatosságot biztosítunk.


 


Megnyílt a korlátlan lehetőségek tárháza


Könnyű súlyú kialakításának köszönhetően a ThinkPad Yoga 370 laptopot bárhová magával viheti, amerre csak éppen dolga van az életben. Ez a 2 az 1-ben laptop a 360-fokos forgópántjának köszönhetően könnyedén átalakítható laptopból táblagéppé, és szinte bármilyen felhasználási körülményhez képes alkalmazkodni.


  


Intelligens utazás a ThinkPad laptoppal


Ha Ön napokat tölt az irodában, órákon át utazik vagy esetleg gyakran repül, a Yoga 370 mindegyik esetben szolgálatra készen elkíséri Önt. Ez a szigorú katonai specifikációjú teszteknek és több mint 200 minőségügyi ellenőrzésnek alávetett, tartós készülék minden körülménnyel megbirkózik, amellyel Ön esetleg a mindennapokban szembesül.


 


Kreatív kezek


A Yoga 370 által kínált szabadkézi műveletek segítségével a fantáziájának többé semmi nem szabhat határt. Az összes Office 2016-alkalmazás által támogatott szabadkézi műveletek lehetővé teszik az Ön számára, hogy az újratölthető toll vagy akár az ujja segítségével valós időben megjelölje és elvégezze a kívánt módosításokat.


 


Engedje, hogy a fény vezesse


A Yoga 370 készüléken fehér háttérvilágítású billentyűzet található. Ha mindenki más hazament, de Ön még az irodában van, vagy esetleg az éjszakai járaton szeretné befejezni a prezentációját, akkor is elkészülhet a munkájával.


  


Kerüljön közelebb az élményhez


A Yoga 370 érintőképernyőjének a segítségével igazán elmélyülhet a munkában és a játékban is. Mivel egyre több alkalmazás támogatja az érintőképernyők használatát, a Yoga 370 segítségével Ön még interaktívabb lehet.


 


Globális megnyugvás


Akárhová is utazik üzleti ügyben vagy kikapcsolódás céljából, nyugodt lehet készüléke felől, hiszen arra a világ 160 országában vonatkozik a jótállás. Bármerre is utazik, Ön és készüléke mindig jó kezekben van.


 


A kevesebb néha több


A Yoga 370 keskeny képernyőkeretének köszönhetően Ön nagyobb képernyőn láthatja a tartalmakat, miközben a készüléke kevesebb helyet foglal ez az íróasztalán. Így Ön könnyedén dolgozhat és játszhat, akár egy kávézó kis asztalánál, akár egy repülőgép szűkös ülésében ül.


  


Nyűgözze le a csapatát


Legyen szó egy prezentáció összeállításáról vagy egy videó szerkesztéséről, a tartalmak kristálytisztán és szuperélesen jelennek meg az FHD felbontású kijelzőn. Ha pedig egy rögtönzött miniértekezletet kell tartania az íróasztalánál, akkor az IPS technológia segítségével még azok a munkatársai is láthatják a készülékén megjelenített tartalmakat, akik esetleg egészen oldalt állnak.


 


Fejezze ki az egyéniségét


A Yoga 370 két stílusos színben kapható. A bevált ThinkPad klasszikus fekete még az elegancián is túlmutat, míg a szemet gyönyörködtető ezüstszürke modell láttán majd bizonyára többen is megfordulnak.


 


Gyorsabb és intelligensebb munkavégzés


A kétsávos AC Wi-Fi technológiának köszönhetően a Yoga 370 készülékkel gyorsabban kapcsolódhat ismerőseihez, valamint a korábbinál gyorsabban és időhatékonyabban intézheti a teendőit. Ha pedig a Wi-Fi hálózat hatótávolságán kívülre érne, akkor egyszerűen csak kapcsolja be az opcionálisan választható LTE-funkciót, és ott folytathatja, ahol abbahagyta.


  


A mára és a holnapra teremtve


A Thunderbolt™ 3 portnak köszönhetően adatait egy szemvillanás alatt továbbíthatja más eszközről vagy más eszközre. A WiGig a vezeték nélküli dokkolás lehetőségével, a OneLink+ technológia pedig szupergyors és kényelmes dokkolással könnyíti meg a készülék felhasználóinak az életét.


 


Ár: 404 990 Huf
318 890 Huf + Áfa
Dell Precision M7710 Munkaállomás

Gyakorlatilag fél áron


A világ legnagyobb teljesítményű 17 hüvelykes mobil munkaállomása Intel® processzorokkal


Ár: 499 990 Huf
393 693 Huf + Áfa
Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4


Ár:Utolsó frissítés ideje: 2018.01.20 21:00:38(6300/15239) | 2018.01.20 21:00:40(187)
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!
A tévedés jogát fenntartjuk a laptopok specifikációjánál, mivel egy típusból több darabot tartunk, ezért a felszereltség, állapot, aksi üzemidő részben eltérhet a leírtaktól!